načítám data...

Den -2

11. června 2009, 10:47 0 komentářů Robin P. Ostatní

Další úpravy na autě. Nic co by stálo za psané slovo se neodehrálo. Tak nám zbývá čas, abychom si pár věcí zrekapitulovali, či zmínili. Na cestu po USA se vydaly čtyři osoby. Lukáš,...

Další úpravy na autě. Nic co by stálo za psané slovo se neodehrálo. Tak nám zbývá čas, abychom si pár věcí zrekapitulovali, či zmínili. Na cestu po USA se vydaly čtyři osoby. Lukáš, Karolina, Martina a já – Robin. Mezizastávkou nám bylo Toronto, konkrétně Mississauga, kde žije má teta s rodinou. Poslední chybějící informace je, že chata stojí na poloostrově LongPoint, kterou jsme před lety postavili ve 3,5 lidech. Tolik holá fakta. Ještě zmíním jednu věc, se kterou bude má ješitnost bojovat celou cestu. V den vyzvednutí auta, jsem si "hrál" cestou domů (cca 20km) s motorem a palubním počítačem a došel k nezvratnému závěru, že se spotřeba auta bude pohybovat na hranici 15 litrů na 100 km. Za cestu domů, jsem se dostal při "normálním" režimu jízdy (to znamená – nezávodím, ale nejdu jak posranej / dámy prominou). U tohoto prohlášení o spotřebě nejde o peníze za benzín, ale o to, že mám pravdu. Nerad se v podobných věcích mýlím a jsem přesvědčen, že mám dobrý odhad, který je dán zkušenostmi a prostým odhadem auta. Takže těch 15 litrů prostě to auto žrát bude i kdybych měl čurat do nádrže.


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz