načítám data...

Astrální deník červen 2004

01.06.2004 Zástupy bláznů v nepravidelných intervalech prochází dveřmi. Jeden si sednul na lavičku a s dementním úsměvem šťourá klackem do písku. Rozdávám jim píšťalky – to proto,...

01.06.2004

Zástupy bláznů v nepravidelných intervalech prochází dveřmi. Jeden si sednul na lavičku a s dementním úsměvem šťourá klackem do písku. Rozdávám jim píšťalky – to proto, aby bylo hned poznat, že to jsou blázni. Teď už si nás nikdo nesplete.

10.06.2004

Hladím si leteckou kuklu a hledám svůj odraz v brýlích pána naproti. Lavička ho studí do zad a v brýlích se odráží vzducholoď. Je bílá. Stačí si utáhnout pásky na rukavicích a už stoupám vzhůru. Usínám. Koš se houpe a mně se zdá sen. Jsem námořníkem, držím se kormidla a moře je plné rumu. Plavou v něm tlusté ženy a zvrací cukrovou vatu. Moře zhoustlo a loď už nemůže plout. Otevírám oči. Ještě, že to byl jen sen, mám tu brýle smutného pána a svou vzducholoď.

30.06.2004

Díra v chodníku už je dávno zadělaná a invalidé tak můžou vesele jezdit do krámu. Jezdí na elektrických vozících kouřit ven na ulici. Líbí se mi jejich smysl pro humor. Pokud to tedy mělo být vtipné. Jdu po chodníku a už zdálky vidím majitele krámu, jak sedí (nevím, jestli se tomu tak říká) na vozíku a kouří. Z krámu se vyhoupne druhý vozík a sympatický blonďák projíždí okolo relaxujícího kolegy a mizí pryč. Majitel potáhne z cigarety, zadívá se na vozík poskakující na dlažkách, zakloní hlavu, vyfoukne kouř a se zájmem pronese směrem k mizícímu blonďákovi: “Kam deš?”

 


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz