načítám data...

Astrální deník duben 2006

01.04.2006 Přišel mi e-mail s otázkou do koho jsem se zamiloval. To je špatná otázka, nejsem zamilovaný. Správná otázka je, proč nemůžu být mokrý. Odpověď je, protože se to nesmí....

01.04.2006

Přišel mi e-mail s otázkou do koho jsem se zamiloval. To je špatná otázka, nejsem zamilovaný. Správná otázka je, proč nemůžu být mokrý. Odpověď je, protože se to nesmí. Musím si založit vlastní stát. Já budu určovat pravidla.

02.04.2006

Hysterická stařena buší holí do výlohy. Figurína oblečená do Versaceho na ní dělá ošklivé posunky. Přál bych si být figurínou v oddělení módy.

03.04.2006

Postrádám význam pro slovo „tučný,“ líně pronesla nažraná veverka a kopla do klacíku. Co žerou veverky?

04.04.2006

Touha. Nemám rád tohle slovo. Ne kvůli významu, prostě mi blbě zní. Na druhou stranu je touha poměrně zásadní emocí. A to ve všech jejích významech. Špatně se zamilovávám, ale dokážu cítit touhu někoho získat, někoho, nebo něco mít, realizovat, atd. Špatně řečeno. Potřebuji „toužit.“ Problém je, že splněná touha přestává touhou být. A já ji pro svůj život skutečně potřebuju. Znamená to, celý život se honit za tím, co v podstatě nechcete mít z důvodu, že to mít chcete. Ale možná právě o tom to je.

05.04.2006

Toužím někomu něco pošeptat. Já vím co, ona ví komu. Já to chci udělat, ona to chce slyšet. Jenže co pak..

 


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz