načítám data...

Astrální deník květen 2004

08.05.2004 Asi budu psát trochu srozumitelnější příběhy. V tom posledním se bezdomovec utopil přece. 16.05.2004 Čtyřletá holčička naklonila hlavu, dala ruce v bok, pokrčila nosík...

08.05.2004

Asi budu psát trochu srozumitelnější příběhy. V tom posledním se bezdomovec utopil přece.

16.05.2004

Čtyřletá holčička naklonila hlavu, dala ruce v bok, pokrčila nosík a zeptala se: “Kdy je zejtra?” Nadechnul jsem se: “Zejtra..,” co je zejtra? Pondělí. Zejtra se probudim, pokud se ale neprobudim už dneska. Co další zejtra? Kdo ví, co znamená zejtra? Co bude zejtra? Kdo na to umí odpovědět? Který zejtra? Jediná správná odpověd je: “Zejtra umřeš holčičko,..” Ale můžete jí to říct?

 


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz