načítám data...

Astrální deník leden 2005

01.01.2005 Bál se. Zoufale se bál téhle chvíle. Právě přišla. Mráz utrhl poslední list ze stromu. Jen tak, něžně. List se nejdřív nevěřícně zavrtěl a pak začal pomalu padat na zem....

01.01.2005

Bál se. Zoufale se bál téhle chvíle. Právě přišla. Mráz utrhl poslední list ze stromu. Jen tak, něžně. List se nejdřív nevěřícně zavrtěl a pak začal pomalu padat na zem. Viděl to snad milionkrát, ale teď se to stalo jemu. Jemu! Padal. U každé větve se narovnal, aby na chvíli zpomalil svůj pád, a něco jí pošeptal. Ještě několik metrů a bude na zemi. Mráz si povzdechnul a postrčil list pryč od stromu. Právě dopadl na zem a vyděšeně se rozhlíží.
Stál jsem kousek od něj a přemýšlel. Všiml si mě. Vzal jsem ho do dlaní, něco mi pošeptal. Vezmu si ho domů.

 


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz