načítám data...

Astrální deník prosinec 2007

12. prosince 2007, 02:15 0 komentářů Robin P. Astrální deník

13.12.2007 Strašně málo si píšem, astrální deníku. Chybíš mi. 21.12.2007 Mám dojem, že jsou dvě lenosti. Jedna je ta klasická, kterou známe, o který mluvíme a tak nějak s námi...

13.12.2007

Strašně málo si píšem, astrální deníku. Chybíš mi.

21.12.2007

Mám dojem, že jsou dvě lenosti. Jedna je ta klasická, kterou známe, o který mluvíme a tak nějak s námi žije po boku. Pak je tady ale lenost jiná. Je zabalená do stárnutí. A do stereotypu. Do vlastního životního stereotypu a pohodlnosti. Partnerský stereotyp poznáme, alespoň většina z nás. Tahle lenost ničí zásady. Zásady jsou nepohodlné. Jenže zásady rozbíjí šedivou masu. A šedivá masa znamená stereotyp – smrt zaživa. Ale já jí odhalil. Tahle lenost jednoduše nemůže vyhrát. Prostě nevyhraje.

 


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz