načítám data...

Astrální deník srpen 2004

18.08.2004 Šel jsem po mostě a viděl starého pána. Ve vlasech měl kus toaletního papíru, na nohavici ohromnou díru a triko naruby. Usmíval se a při každém druhém kroku klepl bílou holí...

18.08.2004

Šel jsem po mostě a viděl starého pána. Ve vlasech měl kus toaletního papíru, na nohavici ohromnou díru a triko naruby. Usmíval se a při každém druhém kroku klepl bílou holí do zábradlí. Zastavil jsem ho. Koukal na kontejner, který stál za mnou a stále se usmíval. “Děkuji,” řekl, když jsem ho upozornil na stav jeho zevnějšku a pokračoval v klepání do zábradlí. Má člověk víc času, když nevidí?

 


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz