načítám data...

Astrální deník únor 2008

07.02.2008 Tento příběh není ani tak příběhem, jako spíše přepisem závěru jedné chatovací diskuze s kamarádem, který se zamotal do jakéhosi vztahu, se kterým neměl do té doby zkušenost....

07.02.2008

Tento příběh není ani tak příběhem, jako spíše přepisem závěru jedné chatovací diskuze s kamarádem, který se zamotal do jakéhosi vztahu, se kterým neměl do té doby zkušenost. Problém zůstal nevyřešen, nicméně přesunul se do stadia, kdy stačí konstatovat, že i tak se může mít člověk vlastně fajn. Přál si tento přepis umístit sem, čímž tak činím.. Vztah s vdanou ženskou je jako jít na kolotoč. Taky na něm nemůžeš bejt furt, ale když přijdeš, tak se bavíš.

 


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz