načítám data...

Astrální deník září 2006

07.09.2006 Trpělivost. Nikdy jsem to slovo neměl rád. Možná proto, že jsem velmi netrpělivý. Je zvláštní, že jsem si trpělivost nikdy nespojoval se vztahy, či lépe řečeno s opačným...

07.09.2006

Trpělivost. Nikdy jsem to slovo neměl rád. Možná proto, že jsem velmi netrpělivý. Je zvláštní, že jsem si trpělivost nikdy nespojoval se vztahy, či lépe řečeno s opačným pohlavím obecně. Netrpělivost je při zamilování nesmyslný pojem. Nicméně pokud zamilovaní nejste, tak se projevuje i v oblasti vztahů a to zcela identicky, jako například netrpělivost při řešení nějakého problému. Toto zjištění mě upřímně fascinovalo. Nelíbí se mi. Nelíbí se mi analogie, která se přímo nabízí – netrpělivost při řešení problému se projeví snahou o alternativu, pokud problém nelze vyřešit v časovém úseku, kdy je člověk ještě trpělivý. V případě vztahu se netrpělivost projeví hledáním alternativního vztahu, pokud doba vznikání prvotního vztahu přesáhne míru trpělivosti. Co s tím?

 


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz