načítám data...

Ukradená stěrka předního okna

Z Pine Haven do Yellostown to je kus cesty, na které kromě hor není nic zajímavého a tak jsme se rozhodli, že pojedeme přes noc. První část cesty jsem si vzal na starost já.

Z Pine Haven do Yellostown to je kus cesty, na které kromě hor není nic zajímavého a tak jsme se rozhodli, že pojedeme přes noc. První část cesty jsem si vzal na starost já. Martin vzadu na posteli usnul a vzbudila ho až absence cesty, což v praxi znamenalo hrozně vtipně pružící obrys těla, odrážejícího se od vzduchové matrace v prostředním zpětném zrcátku. Na silnici se v noci intenzivně pracovalo, jak můžete vidět z nočních fotek v sekci „Other.“ Po sjezdu z kopce dolů do podhorského městečka, po zhruba čtyřstech kilometrech celkové noční jízdy, mi můj organismus naznačil, že už by to stačilo, i předal jsem na benzínové pumpě volant Martinovi, strčil tankovací pistol do nádrže a šel se vyčurat na keřík vedle zhaslého krámu. Když jsem se vrátil, bylo všechno připraveno k odjezdu. Vyškrábal jsem se do postele, sundal si kalhoty a poslouchal jak hukot auta mizí někde v dálce za hranicí snu se sýkorkou, co žere med, když najednou sýkorka i s medem se škubnutím zmizela, díky Martinovému „Jéééé, voe, já nevrátil tu stěrku na okna!“ Líně jsem potočil hlavu dopředu a skutečně, na tachometru 80km/hod a na haubně před řidičem stěrka na okna, opřená o stěrač a nervózně se vrtící v poryvech vzduchu. „Hele, bys to moch vracet,“ zívnul jsem. „No jo, ale co s tim teď,“ zeptal se Martin s prstem opřeným o tlačítko Cancel na tempomatu. „Kolik sme ujeli? … Aha, .. se vrať..“ Martin zmáčknul tlačítko, pohoupal mě na posteli při otáčecím manévru, ukradená stěrka se vrátila do stojanu do vody s bublinkami a mě se začalo zdát něco nového. Tohle je happy end, kdybyste to náhodou nepoznali..


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz