načítám data...

Den -3

11. června 2009, 10:47 0 komentářů Robin P. Ostatní

Nakupovací den. Měl bych to upřesnit. Nakupovala pánská část osazenstva. Ženská část seděla v autě a zcela jistě sprostě a hlasitě nadávala, neboť nakupování šroubečků, popruhů,...

Nakupovací den. Měl bych to upřesnit. Nakupovala pánská část osazenstva. Ženská část seděla v autě a zcela jistě sprostě a hlasitě nadávala, neboť nakupování šroubečků, popruhů, nářadí, apod. nemá s nakupováním hadříků, botiček a podobných ptákovin vůbec nic společného. Takže věta "Dnes budeme nakupovat" v nich vyvolala euforickou reakci, která po zjištění toho co že se bude nakupovat se změnila v až strašidelně depresivní náladu. Podařilo se nám složit držák na tašku včetně světel, Blanka (má teta a matka vousatého Kryštofa) po třinácté přešila podle zadání tašku a vesele s ní hodila do rohu a jelo se na chatu na Long Point. Cestou nás honilo štěně, já bojoval s organismem, který mě přesvědčoval, že je čas spát (vyklánění z okna a hopsání na sedačce je empiricky ověřená nejúčinější metoda) a benzín z nádrže mizel.


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz