načítám data...

Dina Huapi a Bariloche

Dina Huapi je něco, co bych popsal jako "Příprava na město". Nejde o ten název, ale o to, jak vypadá. Není to totiž ani vesnice, už vůbec ne město, ale má to poměrně hodně obchodů, tři zastávky autobusu a tři semafory na hlavní, asfaltové silnici, která celé město rozřízla na dvě půlky.

Cesty, Fotografie, Kolem světa 2016: Dina Huapi a Bariloche

Dina Huapi je něco, co bych popsal jako "Příprava na město". Nejde o ten název, ale o to, jak vypadá. Není to totiž ani vesnice, už vůbec ne město, ale má to poměrně hodně obchodů, tři zastávky autobusu a tři semafory na hlavní, asfaltové silnici, která celé město rozřízla na dvě půlky

Nemám k tomu ekvivalent z žádné země, ve které jsem byl. A baví mě ten název. Nejblíže by to bylo k nějaké chatařské oblasti, kde ovšem nejsou chataři, mají tam dvě restaurace, několik obchodů a to všechno z jedné strany silnice, která se táhne v podstatě přes celou Argentýnu, po které pojedu za pár minut i já a která se jmenuje … 40. Z druhá strany čtyřicítky je jezero, které je na fotkách. To, kde je prašná silnice, jezero s pláží a s kamením (já si s nimi nepřišel hrát), kočka, starej autobus, to je Dina Huapi.

Ostatní fotky jsou z Bariloche, což je město přibližně 12 km od Dina Huapi a také u něj je jezero, ale poněkud obklíčené hotely a turisty. Dělal jsem, co sem mohl, abych z toho dostal to lepší. Katedrála (nebo jak se té stavbě říká), je ohromná. Z fotek to tak úplně nevypadá.

Nic víc se dneska nedozvíte, možná večer, pokud neodpadnu.


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz