načítám data...

Fotogalerie Wadi Rum a ostatní

Poslední den byl ve znamení návštěvy pouště Wadi Rum. Původně jsme se snažili několik dní půjčit auto, což se nakonec ukázalo jako vcelku komplikované, takže naše cesta byla dvěma taxíky na cílové místo a následně starou Toyotou po poušti.

Fotografie, Jordánsko 2016: Fotogalerie Wadi Rum a ostatní

Poslední den byl ve znamení návštěvy pouště Wadi Rum. Původně jsme se snažili několik dní půjčit auto, což se nakonec ukázalo jako vcelku komplikované, takže naše cesta byla dvěma taxíky na cílové místo a následně starou Toyotou po poušti.

Kromě toho, že na poušti může být vážně zima, nemám co dodat. Já osobně preferuji trochu víc zelené barvy, trochu víc zvířat a trochu víc vody, nicméně i tak se našlo pár zajímavých míst. Nakonec jsme skončili na čaji ve stanu u organizátora Toyoty, nebo možná celé akce, který na prosbu, aby nedělal čaj příliš sladký, do něj nasypal jen patnáct lžiček cukru. Není nad to si udělat život sladký.

To je z Jordánska obrazem i slovem vše.


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz