načítám data...

Zadek v Pine Haven

Pokud se vám někdy stalo, že jste si spletli nějakého herce, či herečku tak víte, že leckdy může být podobná situace společensky trapná. Někomu to je jedno, někomu ne a právě protože...

Pokud se vám někdy stalo, že jste si spletli nějakého herce, či herečku tak víte, že leckdy může být podobná situace společensky trapná. Někomu to je jedno, někomu ne a právě protože někomu ne, tak proto zde máme téma zadku v Pine Haven. Jednomu čtenáři se totiž podařilo zadky zaměnit. Já to chápu, rozlišení fotek na webu je malé, šero na fotce velké, nicméně záměna zadku je velmi osobní záležitostí a byl bych nerad, aby se opakovala. Jistě, lze namítnout, že záměna zadku je určitě podstatně méně osobní než případná záměna předku, ale také proto podobné fotky nepořizujeme. Takže, komu tedy že zadek skutečně patří? Ano, Martinovi, který vlezl do záběru romanticko – technické scenerie západu slunce nad jezerem, s Jeepem v popředí a zkazil tak fotku jak se mnou jistě budete souhlasit.


Mohlo by Vás také zajímat

Nový komentář

Protispamová ochrana

Komentáře

Buďte první, napište komentář!


Vítejte na Kerford.cz,

kam budu průběžně doplňovat příběhy z cest a s nimi související fotky a videa. Stránku jsem vytvořil v první řadě kvůli sobě, resp. kvůli schopnosti mé paměti zapomínat, takže to co zde najdete, je a bude zapisováno autenticky. Z tohoto důvodu je pravděpodobné, že narazíte na sprostá, či hrubá slova, nespisovné výrazy a fotky, které zobrazují realitu tohoto světa, jako je například nahota. Pokud s tím máte problém, raději tuto stránku opusťte. Ostatní z vás:

Pokračujte kliknutím na název článku

Kategorie

Život z perspektivy pitomce | All rights reserved | © 2024 | design & code by expectum.cz